Over ons

Zet onze ruime ervaring en breed internationaal netwerk in en optimaliseer uw vastgoedpotentieel

Novel Finance is gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte financieringsoplossingen voor ontwikkelaars, investeerders, eigenaren en gebruikers van commercieel vastgoed. Ons doel is om investeringen van klanten te maximaliseren en tegelijkertijd hun te risico’s te minimaliseren. We zijn al ruim 30 jaar actief in het vastgoed en hanteren een persoonlijke en no-nonsense aanpak. Met een scherp analytisch oog en vooruitstrevende visie, geven we uitgebreid advies op verschillende gebieden. We hebben een brede expertise op het gebied van financiële structuren, bedrijfsanalyses, financiële modellen en vastgoedinvesteringen. Met ons diepgaand begrip van financiële aanvragen, bieden we maatoplossingen aan onze klanten.

We werken samen met verschillende typen financiers zoals Nederlandse en internationale (vastgoed)banken, institutionele beleggers en particuliere investeerders.

Novel Finance bestaat uit een onafhankelijke kleine kern in een groot, internationaal netwerk dat naar wens tailor made wordt ingezet voor alles wat te maken heeft met het vinden en financieren van met name Nederlands vastgoed.

Zo richten wij ons helemaal op het genereren van creatieve oplossingen en transparante resultaten als ’the missing link’ tussen klant en markt, tussen wensen en waarmaken, tussen problemen en oplossingen.

Novel Finance is WFT gecertificeerd.

Joost P.L. Beijers

Partner & Oprichter

Joost is al ruim 30 jaar actief in het vastgoed en heeft in 2010 Novel Finance opgericht. Hij beschikt over een uniek en breed (internationaal) netwerk van vastgoedbeleggers en financiers. Joost doorziet snel de specifieke casus van de klant. Hij is een verbinder en gaat altijd een stap verder. Ondernemer pur sang.

Drs. Art Nijhuis

Partner & Kredietspecialist

Art is sinds 2020 mede eigenaar van Novel Finance. Hij rondde zijn studie International Financial Economics in Amsterdam af. Daarna was hij werkzaam business analist en CFO. Art is analytisch sterk en neemt de klant mee in de mogelijkheden die er zijn.

Henk Visser

Makelaar

Henk is sinds 2024 verbonden aan Novel Finance. Henk heeft een ruime achtergrond in het vastgoed en brengt een groot netwerk met zich mee. Henk houdt zich binnen Novel Finance bezig met het begeleiden van klanten waar het gaat om de aan-en verkoop van vastgoed.

Anne Claire Baas

Project Manager

Anne Claire is sinds 2021 verbonden aan Novel Finance. Ze heeft een achtergrond in sales & marketing in de hospitality en bancaire branche. Anne Claire is verantwoordelijk voor marketing binnen Novel Finance en ondersteunt op diverse projecten.