ADM Terrein Amsterdam

Novel Finance bemiddelde in het verkrijgen van een overbruggingsfinanciering ten behoeve van een nog te ontwikkelen maritiem project.

Ontwikkelaar van duurzame vakantiewoningen in Ede

Novel Finance bemiddelde voor een ontwikkelaar van volledig duurzame prefab (vakantie)woningen uit Ede, in het verkrijgen van een mezzanine financiering. Een project met verschillende stakeholders voor nog te ontwikkelen vastgoed.

De Piekstraat Rotterdam

Novel Finance bemiddelde in het verkrijgen van een ontwikkelfinanciering ten behoeve van een duurzame stadsontwikkeling aan De Piekstraat in Rotterdam. Een prachtig complex, bestaande uit 20 bouwlagen waar een nieuwe plek wordt gecreëerd om te wonen, werken en ontmoeten aan het water.

Rozengracht 184 in Amsterdam

Novel Finance bemiddelde in het verkrijgen van een zakelijke verhuurhypotheek ten behoeve van een een aankoop van een beleggingspand aan de Rozengracht in het centrum van Amsterdam.

Project Republica, ontwikkeling in Amsterdam-Noord

Novel Finance bemiddelde in het verkrijgen van een ontwikkelingsfinanciering (bouwfinanciering) voor Project Republica, een ontwikkeling in het Buiksloterham-gebied in Amsterdam-Noord. Het ging om de ontwikkeling van totaal 6 torens met diverse bestemmingen, waaronder woningen, horeca en commercieel vastgoed.

Horecaportefeuille Omgeving Amsterdam

Novel Finance bemiddelde in het verkrijgen van een herfinanciering van een mixed portefeuille van horeca, woningen en kantoorpanden in de omgeving Amsterdam. 

DAS-Kantoor Karspeldreef Amsterdam

Novel Finance bemiddelde in het verkrijgen van een overbruggingsfinanciering ten behoeve van een herontwikkeling tot wonen. Het ging hier om een prominent kantoorpand in Amsterdam.